slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11

Velkommen

Velkommen til Rønde og Omegns Sportsfiskerforenings hjemmeside. På disse sider vil du kunne finde en masse information om hvem vi er, og hvad vi går og laver. Har du lyst til at høre mere om foreningen, er du velkommen til at kontakte en af vore bestyrelsesmedlemmer. Kontaktinformation finder du i menuen foroven.

Klubaften

  

Klubaften. Vi skal have bundet en masse fluer under kyndig vejledning. Foreningen stiller en masse bindegrej til rådighed, så mon ikke også du kan få bundet en god flue til næste fisketur. Alle andre ud over fluebindere er naturligvis også velkommende, da vi også har alm. hygge med evt. film, eller andet. Hvis nogen har lyst til at snitte lidt i træ, så mangler vi stadigvæk at få vores skilt skåren.

Generalforsamling

Nu er det tid for årets generalforsamling. Den afholdes i Klubhuset på Engvej 28 i Hornslet. Det er her du kan komme med gode forslag til næste års kalender, og give feedback på årets arrengementer. Foreningen er vært denne aften med lidt godt mad, kaffe, øl og sodaven.   Håber vi sees.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer