slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11

Velkommen

Velkommen til Rønde og Omegns Sportsfiskerforenings hjemmeside. På disse sider vil du kunne finde en masse information om hvem vi er, og hvad vi går og laver. Har du lyst til at høre mere om foreningen, er du velkommen til at kontakte en af vore bestyrelsesmedlemmer. Kontaktinformation finder du i menuen foroven.

Foredrag med Henrik Mortensen

Vi har booket kulturhotellet i Rønde, og har den store fornøjelse at kunne præsentere Henrik Mortensen`s foredrag " - For os der elsker havørred og havørred fiskeri / masser af tips og teknikker til dette fiskeri fra både nær og fjernt.". Vi slår dørene op fra kl. 18.30 og foredraget starter kl. 19.00 Entre 50 kr.
 

Djurslands mesterskaberne...

 
Konkurrence.     Djurslands mesterskaber i Put & Take fiskeri.  Vi udfordrer vennerne fra Hornslet og Grenå. Mesterskabet foregår ved Moesholm Put & Take, hvor vi mødes kl. 08.30 med fiskestart kl. 09.00. Vi har masser af præmier til denne dag. Og mon ikke også der skulle være lidt til ganen? Nu skal det altså lykkes at få den pokal i hus. Sidste år var det så nervepirrende tæt på.  J  Vel mødt..
 

Klubaften

Klubaften. Vi skal have bundet en masse fluer under kyndig vejledning. Foreningen stiller en masse bindegrej til rådighed, så mon ikke også du kan få bundet en god flue til næste fisketur. Alle andre ud over fluebindere er naturligvis også velkommende, da vi også har alm. hygge med evt. film, eller andet. Vi skal også have finjusteret fiskegrejet, da det er den forestående weekend, vi endelig skal have taget vandrepokalen fra de andre. Den skulle gerne det kommende år stå nypoleret på en af vores hylder i det nye klubhus....Vel mødt.

Klubaften.

Vi holder vores første officielle almindelige klubaften. Vi skal have bundet en masse fluer under kyndig vejledning. Foreningen stiller en masse bindegrej til rådighed, så mon ikke også du kan få bundet en god flue til næste fisketur. Alle andre ud over fluebindere er naturligvis også velkommende, da vi også har alm. hygge med evt. film, eller andet.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer