slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11

Velkommen

Velkommen til Rønde og Omegns Sportsfiskerforenings hjemmeside. På disse sider vil du kunne finde en masse information om hvem vi er, og hvad vi går og laver. Har du lyst til at høre mere om foreningen, er du velkommen til at kontakte en af vore bestyrelsesmedlemmer. Kontaktinformation finder du i menuen foroven.

Kysttur

Kysttur. Vi mødes ved biblioteket kl. 17,30. Vi beslutter på dagen hvor vi skal drage hen og hvad der skal fiskes efter. På denne tid af året er det nok mest havørrederne og hornfiskene der trækker, men måske kunne der også være mulighed for en kysttorsk eller sej, alt efter hvor vi tager hen. Foreningen er vært med grillpølser og skyllevand til ganen på denne aftenstur. Da weekenden jo står for døren, så er det også muligt at blive på pladsen og natfiske hvis man har lyst til dette ?

Kastekonkurrence

 
Kastekonkurrence. Vi mødes ved biblioteket kl. 18,00 således at vi kan nå at færdiggøre konkurrencen inden det bliver mørkt. Til alle dem som endnu ikke har deltaget i konkurrencen, så skal i bare vide at i er gået glip af en masse. Vi kaster og hygger, og det er ganske uforpligtende. Som de forrige år, så er der masser af præmier til vinderne i de forskellige kategorier.
 

Kysttur

 
Kysttur. Vi mødes ved biblioteket kl. 17,30. Vi beslutter på dagen hvor vi skal drage hen og hvad der skal fiskes efter. På denne tid af året er det nok mest havørrederne og hornfiskene der trækker, men måske kunne der også være mulighed for en kysttorsk eller sej, alt efter hvor vi tager hen.
 
 
 

Klubaften

 
Klubaften på biblioteket kl. 19,00. Vi ser en film, viser nogle billeder, laver lidt grej eller bare hygger os med nogle lystfiskerhistorier  J
 

Gulerev-tur

 
Kuttertur med afgang fra Vorupør strand.   Nærmere Info Jens Jørn Holst        25125764.
 
Prisen for sådan en storvildtsjagt er ca 700 kr. Mødetid og afgang efter nærmere aftale.
 

Put & Take-tur

Put & Take-tur til Moesholm. Vi mødes ved Moesholm kl. 08,30.  Turen er i samarbejde med vores medfiskere fra Grenå og Hornslet. Vi skal have trænet og fundet nogle gode agn og fangstteknikker, således at vi til efteråret kan vinde vandrepokalen tilbage for en gangs skyld  J

Kalø Cup 2018.

 

Open By Night Rønde.

Foreningen havde en lille bod på Open By Night i Rønde den 20 Juli. Stor tak til alle de lystfiskerintresserede som kiggede forbi. Der blev snakket og delt ud af vores materiale om foreningen. Flere ytrede ønske om medlemsskab, og til alle jer, så skal i være hjertelig velkommen til at deltage i lystfiskerfællesskabet og vi vil love Jer at I ikke fortryder. Vi har mange spændede ting på programmet, så velkommen til Jer.

Lystfiskerietsdag 2017

Så har vi netop afholdt Lystfiskerietsdag 2017 i Moesholm Put & Take. Mange glade børn kom forbi på denne solbeskinnede dag, og der blev også fanget få fisk.  Knægten på billedet hedder Noah og han fangede den størte ørred. En basse på 1,4 kg  :-) 

Sider

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer