slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11

Velkommen

Velkommen til Rønde og Omegns Sportsfiskerforenings hjemmeside. På disse sider vil du kunne finde en masse information om hvem vi er, og hvad vi går og laver. Har du lyst til at høre mere om foreningen, er du velkommen til at kontakte en af vore bestyrelsesmedlemmer. Kontaktinformation finder du i menuen foroven.

Open By Night Rønde.

Foreningen havde en lille bod på Open By Night i Rønde den 20 Juli. Stor tak til alle de lystfiskerintresserede som kiggede forbi. Der blev snakket og delt ud af vores materiale om foreningen. Flere ytrede ønske om medlemsskab, og til alle jer, så skal i være hjertelig velkommen til at deltage i lystfiskerfællesskabet og vi vil love Jer at I ikke fortryder. Vi har mange spændede ting på programmet, så velkommen til Jer.

Generalforsamling.

 
Rønde bibliotek kl. 19.00. Så er det allerede tid for den årlige generalforsamling. Foreningen er vært med lidt til ganen. Vi skal have det årlige vagtskifte og der skal deles præmier ud i de forskellige kategorier. Så husk at krydse datoen af i kalenderen.
 

Klubaften.

Vi mødes på biblioteket i Rønde. Film, hygge, grejfremstilling eller hvad der nu dukker op.

Jylland Seatrouth Open 2017

 
Seatrout Open Efterår Jylland 2017. Danmarks største havørredkonkurrence som afvikles som noget nyt i Jylland af Go-Fishing. Vi laver en fælles weekend for de af foreningsmedlemmer der ønsker at deltage. Carsten er tovholder på dette arrangement, og hvis man ønsker mere info. så kontakt ham på 61768029 eller carsten.noergard@samsoegades-skole.dk 
 
Det er også muligt at gå på Go-Fishings hjemmeside og læse mere om konkurrencen .
 

Djurslandsmeterskaberne.

 
Konkurrence.     Djurslands mesterskaber i Put & Take fiskeri.  Vi udfordrer vennerne fra Hornslet og Grenå. Mesterskabet foregår ved Moesholm Put & Take, hvor vi mødes kl. 08.30 med fiskestart kl. 09.00. Vi har masser af præmier til denne dag. og mon ikke også der skulle være lidt til ganen ? Nu skal det altså lykkes at få den pokal i hus. Sidste år var det så nervepirrende tæt på.   Et altid godt besøgt arrangement  J  Denne dag er speciel velegenet for juniorfisker, så få endelig pakket grejet og kom afsted.   Vel mødt..
 
 
 

Klubaften.

Så mødes vi på biblioteket i Rønde for første gang efter sommerferien. Mon ikke der er nogle gode lystfiskerhistorier som skal byttes ?  Film, grejfremstilling eller hvad der nu lige dukker op.

Nak & Æd.

 

Gudenå Konkurrencen 2017

 

Foredrag om ørredfiskeri på Island med SouthPoint.dk

 
Biblioteket kl. 19.00 får vi besøg af Rune og Stefan fra Southpoint.dk. 
De kommer med et aktion præget foredrag om lystfiskeri på Island. Aftenen vil 
byde på gode historier, små videoklip med masser af action og en kæmpe stak 
billeder af de ørreder og laks som er hjemmehørende på ”Sagaernes Ø”. 
De fortæller om monsterørreder som kan tømme ens spole for line, stærke røddinger 
Med kradse farver og om laks i spritklare elve. 
Hele aftenen vil blive fyldt med masser af smil på læben, smukke billeder af 

Sider

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer