slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11

Velkommen

Velkommen til Rønde og Omegns Sportsfiskerforenings hjemmeside. På disse sider vil du kunne finde en masse information om hvem vi er, og hvad vi går og laver. Har du lyst til at høre mere om foreningen, er du velkommen til at kontakte en af vore bestyrelsesmedlemmer. Kontaktinformation finder du i menuen foroven.

Kysttur.

 
Kysttur. Vi mødes ved biblioteket kl. 17.30. Vi beslutter på dagen hvor vi skal drage hen og hvad der skal fiskes efter. På denne tid af året er det nok mest havørrederne og hornfiskene der trækker, men måske kunne der også være mulighed for en kysttorsk eller sej, alt efter hvor vi tager hen. Foreningen er vært med grillpølser og skyllevand til ganen på denne aftenstur. Da weekenden jo står for døren, så er det også muligt at blive på pladsen og natfiske hvis man har lyst til dette ?
 
 
 

Kastekonkurrence

Kastekonkurrence. Vi mødes ved biblioteket kl. 18.00 således at vi kan nå at færdiggøre konkurrencen inden det bliver mørkt. Til alle dem som endnu ikke har deltaget i konkurrencen, så skal i bare vide at i er gået glip af en masse. Vi kaster og hygger, og det er ganske uforpligtende. Som de forrige år, så er der masser af præmier til vinderne i de forskellige kategorier. Hold øje med hjemmesiden og FB. Måske er vi etableret i vores nye klubhus i Hornslet, så vi afholder konkurrence derovre. Herom senere..

Klubaften - Fluebinding

 
Klubaften på biblioteket kl. 19,00.   Vi fortsætter vores fluebinding med Henrik Søballe som instruktør. Nu er vi kommet lidt længere hen på sæsonen og det er nye fluer som er aktuelle. Kom til denne aften og få suppleret flueæsken med en ny ”Ørreddræber”. Alle som ikke er interesseret i fluebinding er selvfølgelig også velkommende. En oplagt chance for at få lidt dybere indblik i fluebindingens forunderlige verden under kyndig vejledning. Måske er vi klar med vores nye lokaler i Hornslet til denne aften. Herom kommer der evt. nærmere information.
 

Put & Take tur.

 

Gulerev-tur

 
Kuttertur med afgang fra Vorupør strand.  Da det er svært at reservere de så eftertragtede turbåde ud til det Gule-rev, så er der bindende tilmelding senest den 15 februar. Nærmere Info Jens Jørn Holst        25125764.
 
Prisen for sådan en storvildtsjagt er ca 750 kr. Mødetid og afgang efter nærmere aftale.
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer