slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11

Velkommen

Velkommen til Rønde og Omegns Sportsfiskerforenings hjemmeside. På disse sider vil du kunne finde en masse information om hvem vi er, og hvad vi går og laver. Har du lyst til at høre mere om foreningen, er du velkommen til at kontakte en af vore bestyrelsesmedlemmer. Kontaktinformation finder du i menuen foroven.

Open By Night Rønde.

Foreningen havde en lille bod på Open By Night i Rønde den 20 Juli. Stor tak til alle de lystfiskerintresserede som kiggede forbi. Der blev snakket og delt ud af vores materiale om foreningen. Flere ytrede ønske om medlemsskab, og til alle jer, så skal i være hjertelig velkommen til at deltage i lystfiskerfællesskabet og vi vil love Jer at I ikke fortryder. Vi har mange spændede ting på programmet, så velkommen til Jer.

Generalforsamling.

 
Rønde bibliotek kl. 19.00. Så er det allerede tid for den årlige generalforsamling. Foreningen er vært med lidt til ganen. Vi skal have det årlige vagtskifte og der skal deles præmier ud i de forskellige kategorier. Så husk at krydse datoen af i kalenderen.
 

Klubaften.

Vi mødes på biblioteket i Rønde. Film, hygge, grejfremstilling eller hvad der nu dukker op.

Jylland Seatrouth Open 2017

 
Seatrout Open Efterår Jylland 2017. Danmarks største havørredkonkurrence som afvikles som noget nyt i Jylland af Go-Fishing. Vi laver en fælles weekend for de af foreningsmedlemmer der ønsker at deltage. Carsten er tovholder på dette arrangement, og hvis man ønsker mere info. så kontakt ham på 61768029 eller carsten.noergard@samsoegades-skole.dk 
 
Det er også muligt at gå på Go-Fishings hjemmeside og læse mere om konkurrencen .
 

Djurslandsmeterskaberne.

 
Konkurrence.     Djurslands mesterskaber i Put & Take fiskeri.  Vi udfordrer vennerne fra Hornslet og Grenå. Mesterskabet foregår ved Moesholm Put & Take, hvor vi mødes kl. 08.30 med fiskestart kl. 09.00. Vi har masser af præmier til denne dag. og mon ikke også der skulle være lidt til ganen ? Nu skal det altså lykkes at få den pokal i hus. Sidste år var det så nervepirrende tæt på.   Et altid godt besøgt arrangement  J  Denne dag er speciel velegenet for juniorfisker, så få endelig pakket grejet og kom afsted.   Vel mødt..
 
 
 

Lystfiskerietsdag 2017

Så har vi netop afholdt Lystfiskerietsdag 2017 i Moesholm Put & Take. Mange glade børn kom forbi på denne solbeskinnede dag, og der blev også fanget få fisk.  Knægten på billedet hedder Noah og han fangede den størte ørred. En basse på 1,4 kg  :-) 

Månedens fisk

 
Rasmus Møller som er en af foreningens nye medlemmer, har været på Øresund for at fange torsk. Rasmus fangede denne torsk på 4.7 kg fra en Trollingbåd ikke langt fra øen Ven.
 
 
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer