slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11

Velkommen

Velkommen til Rønde og Omegns Sportsfiskerforenings hjemmeside. På disse sider vil du kunne finde en masse information om hvem vi er, og hvad vi går og laver. Har du lyst til at høre mere om foreningen, er du velkommen til at kontakte en af vore bestyrelsesmedlemmer. Kontaktinformation finder du i menuen foroven.

Lystfiskerietsdag 2017

Så har vi netop afholdt Lystfiskerietsdag 2017 i Moesholm Put & Take. Mange glade børn kom forbi på denne solbeskinnede dag, og der blev også fanget få fisk.  Knægten på billedet hedder Noah og han fangede den størte ørred. En basse på 1,4 kg  :-) 

Kolind sund premiære

Havørred Djursland.

Det blev til en rigtig flot andenplads til Carsten ved weekendens havørredkonkurrence. Carsten havde førstepladsen lige indtil få minutter før konkurrencen afsluttede, da kom der en noget større fisk ind. 125 deltagere har fisket Djursland tyndt, og der er kun blevet indvejet/godkendt 5 fisk som alle fik præmier. Derudover blev det til nogle få som ikke holdt koditionsfaktoren. Stort tillykke til Carsten...

Månedens fisk

 
Rasmus Møller som er en af foreningens nye medlemmer, har været på Øresund for at fange torsk. Rasmus fangede denne torsk på 4.7 kg fra en Trollingbåd ikke langt fra øen Ven.
 
 
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer