slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11

Velkommen

Velkommen til Rønde og Omegns Sportsfiskerforenings hjemmeside. På disse sider vil du kunne finde en masse information om hvem vi er, og hvad vi går og laver. Har du lyst til at høre mere om foreningen, er du velkommen til at kontakte en af vore bestyrelsesmedlemmer. Kontaktinformation finder du i menuen foroven.

Generalforsamling 2018

 
Så er det allerede tid for den årlige generalforsamling. Foreningen er vært med lidt til ganen. Vi skal have det årlige vagtskifte og der skal deles præmier ud i de forskellige kategorier. Så husk at krydse datoen af i kalenderen.
 
 
 

Bjørne og Laks.

 
Diashow og foredrag om laksefiskeri på Vancouver Island. 4 gæve gutter fra foreningen har i oktober  måned været på 2 ugers laksefiskeri på Vancouver Island i Canada, hvor de har kørt øen tynd i en stor slæde af en Mobil Home og fisket samtlige vandløb igennem i håb om at få Grand Slam på de 5 stillehavslaks. Ingen tvivl om vi denne aften skal have store armbevægelser og drabelige historier fra turen. Vel mødt til en hyggelig aften.
 

Djurslands mesterskaberne.

 
Konkurrence.     Djurslands mesterskaber i Put & Take fiskeri.  Vi udfordrer vennerne fra Hornslet og Grenå. Mesterskabet foregår ved Moesholm Put & Take, hvor vi mødes kl. 08.30 med fiskestart kl. 09.00. Vi har masser af præmier til denne dag. Og mon ikke også der skulle være lidt til ganen? Nu skal det altså lykkes at få den pokal i hus. Sidste år var det så nervepirrende tæt på.  J  

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer